CrossFit Drammen Open 2017

The CrossFit Open er en verdensomspennende CrossFit-konkurranse for alle som driver med CrossFit. Den innebærer én økt hver uke i fem uker. Vi gjør det hvert år. Det er gøy.

Vi hos CrossFit Drammen ønsker å inspirere andre til å ta bedre livsstilsvalg. Vennlig konkurranse hjelper med inspirasjons-delen. Presset til å prestere pusher deg til å trene hardere, og det sosiale med at mange av dine venner heier på deg tar det hele til et nytt nivå. Til og med å se på dine lagkamerater KJØRE PÅ er inspirerende.

Kan vi få denne verdensomspennende følelsen hjem til oss i CrossFit Drammen? Kan vi få det gøy med konkurranse uten at noen får angst og panikkanfall? Vi tror det.

De som vil prøve seg individuelt i CrossFit Open kan fortsatt gjøre det. Samtidig som dette gjøres, vil i kjøre vår egen Interne Open, med fire lag som konkurrerer mot hverandre over disse fem ukene. Og du skal være med på et av disse lagene! Her er de fire interne lagene, med kapteiner:

 

Flexual Healing

Kaptein: Martin Hanger

Dendydells

Kaptein: Marianne Danielle Hansen

The Wiikings

Kaptein: Inge-Chr A. Wiig

Kippin' It Clean

Kaptein: Helene Bjørndalen Strøm

Alle kapteinene er klare for å kjempe for sitt lag. De er fantastiske personer med både godt humør og sans for CrossFit. Du kommer til å høre mer fra de snart, for vi vil at du skal være med! 

REGISTRERING

Registreringen til den offisielle CrossFit Open er allerede i gang. Du kan melde deg på via games.crossfit.com, velg CrossFit Drammen som din Affiliate. Dette er ikke nødvendig for å være med hos oss, men vi anbefaler det for å kunne være med på en verdensomspennende happening med hundretusenvis av andre deltakere disse ukene.

FORDELING

Trenerne og de aller sprekeste medlemmene våre vil bli fordelt på de fire lagene. De som vil kan fortsatt konkurrere individuelt i den verdensomspennende Open, men vi vil sikre at lagene våre blir så jevne som mulig. Ellers er det fritt fram hvilket lag man er på. Når du har bestemt deg for et lag, så blir du invitert til lagets egen Facebook-gruppe.

Siste bestemmelser av lagene blir gjort noen dager i forkant av når Open starter fredag 23. februar.

POENG

+1 Poeng - Deltakelse: Alle lag-medlemmer som fullfører en Open-økt hos CFD hver uke gir laget sitt ett poeng. Maks ett poeng per deltaker per økt. Dette gjelder uansett om du gjør økta Rx eller Scaled!

+1 Poeng - Topp 3: Hver mannlige og kvinnelige deltaker som plasserer seg blant Topp 3 hos CFD i hver økt, gir et ekstra poeng til sitt lag.

+5 Poeng (lag) - Team Spirit: Laget som lager mest lyd, har stolthet og tilstedeværelse, og de beste kostymene vinner 5 bonuspoeng hver uke. Etter hver fredagsøkt stemmer hvert lag, ledet av kapteinen, på hvilket lag som bør få Team Spirit-prisen den aktuelle fredagen. Det er ikke lov å stemme på sitt eget lag!

ØKTER

I 2017 har deltakerne fra fredag-mandag på å fullføre ukas økt. Vi kjører offisiell gjennomføring av øktene hver fredag ettermiddag/kveld. Hvis du må fullføre ukas økt i løpet av lørdag-mandag i stedet, så kan dette avtales (bare spør oss.)

PREMIER

Vi kjemper mest for heder og ære, andre detaljer rundt premier kommer etter hvert.

Vårt fokus her er å HA DET GØY! Vi ønsker høy deltakelse fordi det vil gjøre deg sprekere, du vil få MANGE high-fives, du kommer til å bli glad og elske livet og gløde og sånn!

Registrer deg online på CrossFit Games-siden, og let's get this part started!