Må jeg være i god form for å begynne med CrossFit?

Alle som vil kan trene hos oss, uansett nivå. Vi sørger for at du får god opplæring slik at du mestrer treningen, og vi tilpasser alle treningsøktene til deg.

Kan jeg ta en Drop-In time?

Hvis du allerede er medlem på et annet godkjent CrossFit-senter kan du komme på 1 drop-in hos oss uten kostnad hvis vi har ledig plass. Les mer under Priser og Medlemskap

Hvorfor koster det mer enn "vanlige" treningssentre?

Et CrossFit-gym er ikke som alle andre treningssentre. Hos oss blir du ikke satt opp med et standardprogram som baserer seg på en haug med apparater. Vi lærer deg å bruke kroppen din riktig gjennom funksjonelle øvelser som er forskjellig fra dag til dag. Vi ønsker å være et lite gym med få medlemmer hvor alle er regelmessig aktive. Dette skaper et bra miljø hvor man blir kjent med hverandre og man får en helt annen stemning på øktene vi gjennomfører. I tillegg har vi begrenset med plasser på hver gruppetime og hver time ledes av en godkjent CrossFit-trener som passer på at du trener trygt og effektivt.

Jeg har hørt at CrossFit er farlig, stemmer det?

Ved å starte forsiktig og lytte til kroppen og trenerene våre er ikke CrossFit farligere enn noen annen treningsform eller sport.