"Veien kan gåes alene, men det er mye lettere om man er sammen med noen."

En god personlig trener hjelper deg å bygge vaner du kan ha resten av livet. Det å bli en ny person kan kreve at du gjør ting du ikke er helt komfortabel med akkurat nå. Da er det godt å ha noen å støtte seg på. En god personlig trener er delvis coach, delvis kostholdrådgiver og delvis fan.

Vi liker å tro at vi er bedre til å bygge vaner og lage treningsøkter enn andre. Vi er alltid på utkikk etter bedre måter å gjøre ting på. Derfor tester vi mange forskjellige treningsmetoder og dietter. Det gjør oss komfortable med å være ukomfortable. For å bli bedre, så er våre trenere coach for hverander - alle trenger en coach!
Din vei til en bedre hverdag starter med å se på dine Høydepunkt. Hva i livet ditt er det som går bra for deg? Vi bruker disse høydepunktene som drivkraft for videre utvikling. Alle våre trenere elsker trening og å hjelpe andre. Om de vant hovedpremien i lotto, ville de fortsatt møtt opp på jobb for å hjelpe deg!

For å finne ut mer, kan du klikke her for å booke en hyggelig prat (en personlig introduksjon) med en av våre trenere.


Spar penger med våre PT-pakker!

Ved å investere i en PT-pakke får du den beste treningen til den beste prisen.

Spar penger - tren med en venn med PT Duo!


Personlig trening utføres etter avtale. Om du ikke kan komme til avtalt tid, må du avlyse senest 08:00 samme dag. Avtaler som avlyses for sent, vil bli belastet.