Timeplan gjeldene fra og med 3. April 2018.

Timeplan gjeldene fra og med 3. April 2018.

WOD

På kveldstid har vi vanlig Workout Of the Day (WOD) alle hverdager på tidspunktene markert i orange i timeplanen ovenfor. I tillegg har vi en time på tirsdags formiddag. Les mer om WOD her.

Team WOD

På lørdager kjører vi i gang noen ordentlig morsomme økter som vi tar to og to sammen, eller flere i lag. En kjempefin mulighet til å bli kjent med flere mennesker. Denne timen er også fin om du ønsker å komme på prøvetime!

ROMWOD

ROMWOD står for Range Of Motion Workout Of the Day. Stramme sener, muskler og bindevev kan være en begrensning for god bevegelse og teknikk. Dette er et ekstra tilbud for alle våre medlemmer og blir vist på TV-skjermen, mens vår coach veileder og hjelper deg gjennom ved behov.

Egentrening

Våre medlemmer som har nøkkelbrikke kan ha egentrening alle dager i tidsrom hvor det står "åpent for egentrening". Dette er et egen medlemskap som du må ha i tillegg til vårt ordinære medlemskap. Les mer under Priser og Medlemskap.

OpenGym

På søndager og mellom våre kveldstimer på tirsdag og torsdag er det OpenGym hvor du kan benytte deg av lokalet til egentrening. Her er det også mulighet til å slå av en prat med dagens coach hvis det er noe du lurer på.