Anita Skimten Monsen - Daglig leder og Coach

Anita er daglig leder av CrossFit Drammen og er lidenskapelig opptatt av trening og helse. Via Norges Idrettshøyskole har hun en Europeisk mastergrad i Fysisk aktivitet og Helse, og hun har jobbet innenfor ulike arenaer som rehabilitering, frisklivs- og treningssenter. I tillegg til å trene CrossFit er hun også aktiv utøver i vektløfting. Kiting, Klatring, løping, samt turer i skog og mark er også av høy interesse. Anita ble sertifisert CrossFit level 1 trener i April 2014 og har jobbet som CrossFit Coach på CrossFit Aker Brygge før hun kom til CrossFit Drammen i Mai 2016.

Kurs/sertifiseringer:
CrossFit Level 1 Trener, Personlig Trener (HISF), Gruppeinstruktør (HISF), Diplomert Massør (AFPT), Kostholdsveileder (AMH), Slynge Trener 1 (R.O.P.E.S).

Andreas Jørgensen - Grunnlegger og Coach

Andreas ble introdusert for CrossFit i Trondheim tilbake i 2009. Litt etter litt ble interessen større, og etter å ha bodd i California var han solgt. Mange år med fotball og med bakgrunn fra idrettslinje på vgs. har Andreas lang erfaring med trening og helse.

Kurs/sertifiseringer:
CrossFit Level 1 Trener

Christopher Bakke - GRUNNLEGGER OG COACH

Christopher startet CrossFit Drammen for å bringe denne treningsformen til byen og for å få muligheten til å trene slik selv. For Christopher har CrossFit vært et startpunkt inn i en verden av bevegelse, fra turn og styrkeløft til yoga og martial arts. Som trener er han opptatt av å tilpasse treningen til den enkelte, slik at alle skal få maksimalt ut denne.

Kurs/sertifiseringer:
CrossFit Level 1 Trener, CrossFit Level 2 Trener

JonMartin.jpg

Jon Martin Engebretsen - Coach

Jon Martin har trent CrossFit i et par år og tok sin CrossFit Level 1 sertifisering våren 2016. Jon Martin er utdannet Personlig Trener hos Norges Idrettshøgskole og er veldig opptatt av funksjonell trening og utvikling av alle fysiske egenskaper vi har bruk for i dagliglivet og for å ha en god helse. Jon Martin har også spilt undervannsrugby på toppnivå i mange år men idag går mye av tiden til alpin frikjøring og toppturer, fallskjerm og løping i skog og fjell. Gjennom idrettsstudier på gymnaset fikk han også bred trener erfaring innen svømming og håndball.

Kurs/sertifiseringer:
CrossFit Level 1 Trener, Gruppeinstruktør (NIH), TRX RIP Instruktør (Gymline AS), Calisthenics Instruktør (Tufte AS), Fallskjerminstruktør 3 (F/NLF)

Sebastian "Sebo" Oliwa - Coach

Sebastian, aka Sebo er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Norge en god stund. Han tok CrossFit level 1 for ca 2 år siden, og begynte som coach hos CFD sommeren 2016.
Sebastian har vært aktiv innen sport å idrett så lenge han kan huske og er spesielt god innen kampsport (judo, bjj, bryting, boksing, mma), styrketrening og CrossFit. Han interesserer seg også for kosttilskudd og liker å holde seg oppdatert på dette feltet. Han ønsker også å ta flere kurs og videreutvikle seg som trener.

Kurs/sertifiseringer:
CrossFit Level 1 Trener

INGE-CHR A. WIIG - Coach

Inge tok nylig kurset CrossFit Level 1 Trener for å kunne steppe inn som coach hos CFD. Fra mange år med mørk og tung rock'n'roll, kom han ut fra de dunkle øvningslokalene og begynte med fysisk aktivitet. Han startet med CrossFit for fire år siden og har vært med fra oppstarten av CFD. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av CrossFit er han mye ute i skog og mark. Kjører snøbrett og går toppturer på vinteren. Inge er opptatt av at treningen skal være gøy, slitsom og sikker. Jobber til vanlig som sykepleier og holder på med videreutdanning i intensiv.

Kurs/sertifiseringer:
Crossfit Level 1 Trener

SIGURD HEEN CARLSEN - GRUNNLEGGER OG COACH

Sammen med Christopher og Andreas startet Sigurd opp CrossFit Drammen. For han var ønsket å opprette et miljø rundt Crossit som ikke fantes i Drammen på det tidspunktet. Sigurd var fast trener under det første oppstartsåret og er i dag kun trener ved behov. Fra tidligere drev han med styrketrening i et tradisjonelt treningssenter, men det ble med tiden for ensformig og lite variert. Derfor ble CrossFit et friskt pust hvor man utfordrer mange sider av seg selv, både fysisk og mentalt. 

Kurs/sertifiseringer:
Crossfit Level 1 Trener