WOD

WOD, eller Gruppetimer som vi også kaller det, er det mange fordeler med. Du slipper å tenke på hva du skal trene, det ordner vi for deg. Vi legger opp programmet slik at det passer godt både for deg som vil ned i vekt, bli sterkere, bedre i sin idrett eller har andre mål. Du blir alltid guidet av en trener gjennom hele økta. Dette sørger for en mye bedre fremgang enn hva man kan klare alene.
WOD er fleksibelt. Vi har flere tidspunkt hver dag, så du kan komme når det passer deg best. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på trening, så ordner vi resten!


Slik kommer du i gang med WOD

Vårt mål er at du skal nå dine personlige mål, så trygt og effektivt som mulig. Derfor har vi en opplæringsdel som er obligatorisk for alle som ikke har erfaring med CrossFit. Du vil lære nye øvelser og bli litt sprekere allerede i opplæringstiden! Vi kaller dette for et Nybegynnerkurs (Personlig OnRamp) og den tilpasses til akkurat deg! Book et Nybegynnerkurs her.

Innimellom så kjører vi også et felles Nybegynnerkurs i gruppe. Dette setter vi opp ved behov. Følg meg på Facebook siden vår for informasjon, eller kontakt oss her for å høre når vi planlegger neste kurs.


Private Gruppetimer

Vi kan arrangere lukkede gruppetimer for firmaer, foreninger, utdrikningslag eller lignende.

Ta kontakt for egen avtale.